Теглим виртуален симулатор на Скудерията срещу 14,90 евро

Общи 10 септември 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1525 посещения | без коментари

Първият виртуален симулатор на Скудерията се готви за международен уеб-турнир. Феновете могат да го изтеглят от www.ferrarivirtualacademy.com срещу 14,90 евро за първата обиколка и 9,90 евро за следващите.
Той е разработен със сътрудничеството на Алонсо, Маса и Фисикела, като своя принос са дали и инженерите. Така всеки желаещ ще може виртуално да изпита усещането от управлението на болида F10. Всички фенове на Скудерията могат да се състезават помежду си на „Фиорано”, а после на „Мугело” и „Нюрбургринг”. Върху проекта е работено в продължение на 12 000 часа, като са се включили 15 експерти. Приложени са 3D графични технологии и други, които се използват за първи път в продукт от този тип.
За динамичното моделиране на болида са използвани реални и виртуални телеметрични данни от F10 на съответните писти, възпроизведени чрез лазерно сканиране.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте