Тенис турнир RENCONTRES PEUGEOT ROLAND-GARROS 2007

Общи 19 април 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1685 посещения | без коментари

(19–20 май 2007 г., тенис клуб "Малееви)

За осма поредна година София Франс Ауто, съвместно с Automobiles Peugeot и Occade Sport организират най-големия тенис турнир за любители в България - RENCONTRES PEUGEOT ROLAND-GARROS. Турнирът ще се проведе на 19 и 20 май 2007 г. в тенис клуб "Малееви. Формулата на игра е смесени двойки. Желаещите могат да се регистрират в тенис клуб "Малееви или в мрежата на София Франс Ауто в цялата страна. Записванията вече започнаха.

Турнирът RENCONTRES PEUGEOT ROLAND-GARROS се организира в много държави по света, като събира хора от различни възрасти и с различни професии, чиято обща страст е тенисът и марката Peugeot.

Повече от 30 000 любители по целия свят са участвали в него от създаването му през 1996 г. Тази година, за дванадесетото издание на турнира, домакини са 14 страни, сред които и България.

У нас турнирът е много популярен и традиционно всяка година броят на участниците расте. През миналата година участие в турнира взеха 70 двойки от цялата страна .

Голямата награда
Победителите в RENCONTRES PEUGEOT ROLAND-GARROS ще бъдат поканени от Peugeot да прекарат 5 дни в Париж (Франция) и ще присъстват на Международния тенис турнир ROLAND-GARROS на 2 и 3 юни 2007 г. В програмата им са включени посещения на известни парижки забележителности като Монмартър и Лидо.

Финалистите и полуфиналистите ще получат приз ROLAND-GARROS и много награди. За всички участници в турнира е предвидена и томбола с множество предметни награди, осигурени от София Франс Ауто и официалните партньори на Peugeot за турнира – Perrier, CarréBlanc, Dunlop, La Griffe.

По време на състезанието в тенис клуб "Малееви ще бъдат изложени най-новите модели от гамата на Реugeot – 107, 1007, 207, 207 CC, 407 Coupe, както и последните модели мотопеди и велосипеди Peugeot. Особено внимание заслужва Новото Реugeot 207 CC (с двигател 1.6l. THP, 150 к.с., разработен съвместно с BMW), което ще бъде показано за първи път в България като предпремиера. Както всяка година ще бъде организиран и тест-драйв център за участниците и клиентите на марката.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте