ТМ Ауто на Софийското автомобилно изложение

Общи 20 юни 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1489 посещения | без коментари

- ТМ Ауто ЕООД представя за първи път в България пълната гама модели Lexus и последните два хита в гамата на Toyota – Auris и Corolla

На Автомобилен салон София 2007 посетителите имат уникалната възможност за първи път в България да разгледат официалния щанд на Lexus, на който са изложени най-новите модели на марката и последните постижения в областта на технологиите за хибридно задвижване. Екипът на ТМ Ауто ще предостави възможността на публиката да се запознае с цялата гама - IS250, GS450h (хибрид), RX 400h (хибрид), SC 430 купе-кабриолет (фейслифт), и разбира се флагманът на компанията – луксозният седан LS.

Първото участие на Lexus в Автомобилен салон 2007 е отражение на мотото на компанията Стремеж към съвършенство. Специално за клиентите на Lexus ще бъде представен за първи път уникален за България Lexus Executive Leasing и специални промоционални предложения за хитовия модел на компанията Lexus RX 350, които създават условия за разширяване на границите при взаимоотношенията с клиентите, адресирайки непрекъснато техните потребности.

Като млада марка за много кратко време Lexus успява да се превърне в изключителен успех, постигайки забележителни резултати. Още със създаването на първия луксозен седан LS през 1989 година, Lexus налага стандартите за качество при луксозните автомобили.

Според едни от най-престижните проучвания на автомобилния пазар клиентите на Lexus се радват на по-силно чувство на удовлетворение в сравнение със собствениците на други луксозни автомобили. През 2006 година в проучване, направено за американския пазар, J.D.Power and Associates® определя редица модели на Lexus за най-добрите луксозни автомобили. В Обединеното кралство марката получава Златен приз за марка номер едно за удовлетвореност на клиентите за шести пореден път, създавайки абсолютен прецедент.

Днес Lexus е факт на българския пазар, а представителят на компанията ТМ Ауто ЕООД има отговорната задача да издигне престижа на марката и да затвърди присъствието и в България, завладявайки сърцата на потребителите.

На щанда на Toyota ще бъдат представени премиерните за Европейския пазар за 2007 г., превърнали се вече в пазарен хит в България – Toyota Auris и Toyota Corolla.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте