Това е интериорът на новото A3

Общи 11 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2970 посещения | без коментари

Audi показа интериора на новото A3 по време на изложението за настоящи технологии и бъдещи проекти CES (Consumer Electronics Show) в Лас Вегас.
Дизайнът е типичен за Audi и наподобява този на по-малкия A2. Той е полиран с декоративни елементи, а арматурното табло е изградено от по-качествени материали. В допълнение по-ниската конзола е позиционирана много по-високо. Това е така, заради новите функции които марката въвежда, като електромеханична спирачка за паркиране, ново поколение информационно-развлекателна система ММI, контролираща и двете системи, разположени върху централната конзола. Новост тук е централният компонент на MMI, въртящ тъч бутон чувствителен на допир, който се слива с ротационния бутон в едно за пръв път.
Audi е монтирал и нов 7-инчов LED дисплей с резолюция 800x480 пиксела, който възпроизвежда 3D графики. Също така е предивдена функция за синхронизиране на всякакъв вид мобилни телефони с мултимедийната система. Компанията също предложи концептуални мултифункционални хедъп дисплеи (HUD), позиционирани на предното стъкло за водача и пътника до него.

 
Ключови думи:   Audi, ces, consumer electronics show, hud, mmi
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте