Това е новият VW Beetle Cabriolet

Общи 19 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2765 посещения | без коментари

Заснеха новия VW Beetle Cabriolet почти без камуфлаж преди дебюта му по-късно тази година. Моделът наскоро бе показан на автомобилното изложение в Детройт като концепция E-Bugster.
Новият открит Beetle запазва сгъваемия мек покрив от последното поколение на модела. Задната част и предното стъкло на производствения модел са подобни на концепцията. Новото Beetle купе ще се появи във Великобритания през април, а кабриолетът се очаква да започне производство по същото време в завода на компанията в Мексико, което означава, че ще го видим готов към втората половина на 2012 г.
Двигателите няма да се различават от тези при версията купе. Те ще са 1,2-, 1,4- и 2-литрови TSI с мощности съответно – 104, 158 и 197 к.с. Дизеловите варианти са 1,6 TDI (104 к.с.) и 2 TDI (138 к.с.) с технология BlueMotion. Флагманският Beetle най-вероятно ще бъде версия купе и ще се задвижва от 2-литров турбоагрегат с 4 цилиндъра и мощност от 265 к.с.

 
Ключови думи:   BlueMotion, cabriolet, tsi, volkswagen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте