Това ли е новият най-бърз суперавтомобил?

Общи 07 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4360 посещения | без коментари

Какво ли ще се случи, ако сложите двигател с мощност 1200 к.с. в лек корпус на Lamborghini Aventador LP 700-4? Момчетата от Underground Racing направиха точно това, увеличиха мощността на 6,5-литровия V12 агрегат, така че графиките от Дино теста да изглеждат познати на инженерите от Bugatti. Тунерите са известни със слабоста си към оптимизиране на екзотични автомобили. Пресен пример за това е Gallardo, което бе настроено да достига мощност от над 1500 к.с.
Този пакет, който вече е достъпен на пазара, добавя два турбокомпресора към 12-цилиндровия V-образен агрегат. По този начин тунерите са увеличили стандартните 690 к.с. до около 1200 к.с. Това не е проста работа, благодарение на опита, натрупан през годините, Underground Racing изгражда на ново двигател, който е значително по-здрав и издръжлив. Скоростната кутия е подсилена, а специално за клиентите се предлага функция Quickshift. Важно е да се отбележи, че системата за задвижване на четирите колела е запазена.
Все още на са разкрити всички характеристики, но тунерите обявиха, че благодарение на оптимизациите, Aventador ще ускорява от 0 до 100 км/ч само за 2,2 сек. Това е с 0,7 сек. по-бързо от стандартния модел и с 0,3 сек. от Bugatti Veyron Super Sport!

Видео

 
Ключови думи:   Bugatti, Gallardo, lamborghini, underground racing
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте