Фетел отново посланик на Infiniti

Общи 19 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2365 посещения | без коментари

Infiniti лансира нова глобална рекламна кампания с участието Себастиан Фетел. Двукратният световен шампион от Формула 1 е в центъра на традиционна ATL реклама, включваща дигитални медии, вирални рекламни клипове, серия от колекционерски плакати, както и първата глобална телевизионна реклама на Infiniti.
Сътрудничеството заздравява връзките между Infiniti и пилота на Red Bull Racing още от 2011, когато Фетел беше обявен за първия световен посланик на марката. Германският пилот не само редовно участва в медийни събития на Infiniti, но е избрал за свой личен автомобил модела FX50S. Той изигра ключова роля в разработването и дизайна на изключителния Infiniti FX Sebastian Vettel Version, който се превърна от концептуална в серийна кола. Настоящата година е втора от сътрудничеството между Infiniti и Red Bull Racing. През този сезон ще видим по-отчетливо присъствие на марката Infiniti върху болидите от Формула 1, върху екипировката на пилотите и на механиците от отбора.
Във фокуса на първата телевизионна реклама от новата кампания, която можете да видите на сайта на Infinti-България – www.infinitibg.bg, е осъвременената версия на емблематичния модел на марката Infiniti FX.
FX от моделна 2012 г. предлага още по-силно излъчване на пътя в сравнение с настоящата версия благодарение на внимателно направените промени на дизайна на предницата, на предизвикателните нови цветове и на изключителните нови алуминиеви джанти. Изразителният нов облик е резултат от обновената броня и леката промяна на предната решетка под въздействието на известния концептуален автомобил на Infiniti от 2009 г. - Essence.
Притежателите на FX вече имат по-голям избор с новия цвят на купето Iridium Blue. Това е най-новото самовъзстановяващо се покритие на Infiniti от типа Scratch Shield, което се предлага единствено за FX. За всички модели на FX допълнително се предлага и цветът Graphite Shadow.
Всеки FX е оборудван с интелигентната система за задвижване на всички колела, която отчита въртящия момент, както и със 7-степенна автоматична скоростна кутия с адаптивен контрол на смяната на предавките. Солидните магнезиеви лостчета за смяна на предавките на волана на всеки модел демонстрират цялостния подход при производството на FX и спортния характер на автомобила.

 
Ключови думи:   Infiniti, infiniti fx, red bull racing, sebastian vettel
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте