Финалистките в конкурса Мис България 2011 в атрактивна фотосесия с КИА Пиканто

Общи 17 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3000 посещения | без коментари

Източник: www.kia.bg

Най-красивите българки, ще споделят дали имат бензин в кръвта и как им се отразяват високите скорости


Тази събота (18 юни) финалистките в конкурса Мис България 2011 – Пътят към короната ще посетят щанда на КИА по време на Автосалон София 2011 г. Гостите на щанда на марката ще имат възможност да се срещнат с кандидатките за приза най-красива българка между 11:00 и 12:00 часа.

Това ще е първото публично появяване на 12 момичета след полуфинала, който ще бъде излъчен на 17 юни (петък) от 22:15 до 23:15 часа в ефира на TV7.

Момичетата ще се запознаят отблизо с голямата награда на бъдещата Мис България – лек автомобил КИА Пиканто. Претендентките ще направят кратка фотосесия с модела на корейската марка.

Второ поколение КИА Пиканто е поредното модно творение и вълнуващо предложение от КИА. Новият член се присъедини към все по-стилното семейство на корейския бранд. С представянето на Пиканто, КИА прави решителна крачка напред като поставя нови изисквания в А-сегмента. Характерът на автомобила се е трансформирал от ‘привлекателен’ и ‘закачлив’ в ‘зрял’ и ‘представителен’. Неговата самоувереност е повлияна от качеството и параметрите, които автомобилът притежава. Освен атрактивната визия, икономични двигатели и редуцирано ниво на вредни емисии, Пиканто предлага богато оборудване и разнообразие от допълнителни опции. Бъдещите собственици на модела ще се насладят на LED светлини, Start/Stop бутон за стартиране на двигателя, Bluetooth, MP3 и за първи път в сегмента – волан с подгряване. И всичко това е окомплектовано със 7 години гаранция. Едно истински достойно предизвикателство в класа на малките градски автомобили!

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ е българско акционерно дружество, създадено през 2002 година с цел да представлява южнокорейската автомобилна компания KIA MOTORS CORPORATION. КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ продава на територията на страната пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от KIA MOTORS CORPORATION, и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA. КИА МОТОРС БЛГАРИЯ разполага с 15 регионални представителства в страната, в градовете: София, Пловдив, Пазаржик, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Благоевград, Стара Загора, Плевен, Добрич, Габрово, Казанлък, Хасково, Шумен. Дилърите на компанията имат собствени автосалони и сервизни бази, и квалифициран персонал, който обслужва клиентите освен в посочените градове и в близките населени места.

 
Ключови думи:   kia
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте