Френски социалисти притискат Гон за оставка

Общи 16 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3644 посещения | без коментари

Гон трябва да поеме отговорност за несполучливото разследване на шпионската афера, смята лидерката на френската социалистическа партия Мартин Обри. Тя е дала изявление за местното радио Info във вчера. „Когато служител в компания сгреши, той не се извинява, а подава оставка”, е добавила още тя. Говорителят на правителството Франсоа Бароан също е критикувал пред телевизия LCI компанията Renault, 15% от която са собственост на държавата.
В понеделник шефовете на „Реджията” са се извиниха за несправедливите обвинения и обявиха, че се отказват от бонусите си за 2010 г. Гон е дал изявление в праймтайма на TF1.
Бертран Рошет, един от тримата обвинени мениджъри от Renault, е обявил, че шефът на компанията все още не е потърсил контакт с него, нито с адвокатите му.
Както Speed-Press писа вчера, някои анализатори смятат, че цялата тази афера е опит да се дискредитира Renault и да бъдат отстранени качествени и успешни кадри като Гон и Пелата.

 
Ключови думи:   lci, renault, renault 15, speed press
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте