Хамилтън: - Чувствам се страхотно

Общи 17 юни 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2948 посещения | без коментари

Водачът във временното класиране Люис Хамилтън сподели, че е учуден от първата си позиция в квалификацията за Гран при на САЩ. Британецът спечели своя втори пореден пол-позишън, след като успя да постави и най-бързата обиколка в Мелбърн на пистата "Жил Вилньов" преди седмица. Макларън-Мерцедес си осигуриха първата редица, след като доминиралият през целия уикенд до сега Фернандо Алонсо остана втори.


"Всъщност съм доста изненадан от това, че спечелих пол-позишъна, коментира Хамилтън. – С началото на квалификацията все още знаехме, че не сме намерили перфектния баланс. Фернандо беше най-бързият в свободните тренировки и като цяло очаквах той да спечели и самата квалификация."


Хамилтън изрази бурно радостта си. "Чувствам се страхотно. Не очаквах да се намирам на тази позиция. Радвам се и за отбора. Когато пресякох финала и ми казаха, че се намирам на първа позиция крещях по време на цялата си следваща обиколка, в която се прибирах към бокса. Публиката бе невероятна. Когато се върнах в гаража дори видях, че има голямо знаме на което бе написано моето име. Мога да се радвам на голяма подкрепа и наистина се чувствам страхотно", допълни щастливият Хамилтън.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте