Чефин България е вече представител и на Astra S.p.A

Общи 29 февруари 2008 | Auto-Press.net A- A+ 3315 посещения | без коментари

На пресконференция "Чефин България ЕООД, дилър на Iveco за страната обяви, че АSTRA – една от най-силните марки в строителния бизнес, е вече част от портфолиото на компанията.

На пресконференцията присъстваха Стефано Албароса - CEO "Чефин Холдинг и Управител на "Чефин България, Стоян Михов – Прокурист, Татяна Катанска – Мениджър отдел Тежка гама, както и Стефано Зута - Export Sales Area Manager Astra S.p.A и Октавиан Гита - Brand Manager Cefin Autovehicle Commercial Rumania.

"Чефин предлага пълната гама нови и употребявани товарни автомобили Iveco /лека, средна и тежка с от 3,5 до 44 тона/, комунална техника от Farid, както и автобусите Irisbus Iveco за градски, междуградски, ведомствен и туристически транспорт.

Придобиването на Астра е от стратегическа важност за "Чефин България, защото обхваща специфичен сегмент от строителния бизнес и е предназначена основно за работа в изключително тежки и сурови условия, като мини, кариери, изкопи и изграждане на пътна инфраструктура в райони със сложен релеф.
Чефин Румъния вече трета година предлага марката на техния пазар. Резултатите на компанията за 2006 и 2007 г, както и очакванията за продажбите на Астра през 2008 са:

2006: 29 продадени автомобила
2007: 90 продадени автомобила
2008 /прогноза/ : 150 автомобила

Astra S.p.A е създадена през 1946 г. с цел подновяване на военни автомобили.
През 1956 г. компанията започва производството на тежкотоварни търговски автомобили. През 1986 г. Astra S.p.A на 100% преминава в собственост на Iveco.
Седалището на Astra е в град Пиаченца, северна Италия.

Чефин България ЕООД е дъщерна фирма на Чефин Холдинг – водещият дилър на Iveco за Централна и Източна Европа. Чефин стартира дейността си в България през 2000 г. с основна цел да предоставя най-добре интегрираните услуги в сферата на транспорта - продажба на нови и употребявани товарни автомобили от 3.5 до 44 тона, автобуси, комунална техника, сервиз, резервни части и масла, и надстройки.

 
Ключови думи:   astra, ceo, export sales, irisbus, iveco, rumania, stra
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте