Чудовищно от HAMANN

Общи 14 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2108 посещения | без коментари

Една от най- агресивните доработки, които бяха представени по време на завършилото вчера международно автомобилно изложение в Женева, беше чудовищният TYCOON EVO M на HAMANN.

Специалистът в тунинга на автомобили с марката BMW демонстрира впечатляващият си автомобил, разработен на базата на BMW X6 M, като му даде сърце със сила на 670 кончета. Максималната скорост на движение на луксозния всъдеход, който е с 6 сантиметра по-широк от оригинала, е 300 км/ч, а ускорението от 0 до 100 км/ч може да бъде извършено за 4.2 секунди.

Въпреки че увеличението от 115 консик сили в максималната мощност и от 100 Нм в максималния въртящ момент (достига 950 Нм в завършен вид) са достатъчно респектиращи, основният акцент при HAMANN TYCOON EVO M попада върху специално разработеният аеродинамичен пакет, новите 23-цолови джанти и сериозните дизайн промени в интериора.

 
Ключови думи:   bmw, bmw x6, Hamann, tycoon
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте