Шопинг маниачка грабна 500 лева в голямата игра на N-JOY и Opel Agila

Общи 06 ноември 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1351 посещения | без коментари

На 30 октомври радио N-JOY и Opel Agila изтеглиха печелившия в играта за шопинг маниачки - Енджой Агила. Късметлийката е Галя Петрова от София. В присъствието на слушателите на радио N-JOY и на компетентното жури: Стефания Колева и търговския директор на Радиокомпания Си.Джей – Велимира Петрова, от общо 460 изпратени имейли – госпожа Петрова от София извади късмета. Тя получи 500 лв, които похарчи в шопинг тур по магазините в компанията на майстора в пазаруването - Стефания Колева.

Градското бижу – стилният автомобил Opel Agila, специализиран в нуждите на всяка жена, която обича големите покупки и мрази липсата на достатъчно големи места за паркиране, изчака двете дами, за да ги откара до всяка желана от тях точка.

В събота, 1 ноември, Галя след ЛУДОТО ПАЗАРУВАНЕ участва в предаването "Закуска в събота по радио N-JOY, където разказа и показа своите покупки и се разбра за пореден път, че няма случайни неща – младата дама скоро имала рожден ден - 25.10, което явно е допринесло за допълнителния й късмет в първия тур на играта за шопинг маниачки – Енджой Агила.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

 
Ключови думи:   opel agila
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте