Ще сглобяват китайски коли във Филипините

Общи 09 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3494 посещения | без коментари

Представители на голяма филипинска компания обявиха, че ще сглобяват китайски автомобили. Засега името на партньора не е разкрито, но е уточнено, че става въпрос за производител на батерии за мобилни телефони и електрокари. Един-единствен китайски гигант отговаря на това описание - Byd.
През миналата година производителят е изнесъл само 30 000 автомобила. Ако Byd иска да присъства на повече световни пазари, е добре да развие мрежата. Страните в близост до Китай като Филипините, са естествени пазари, още повече, че други китайски производители вече присъстват на архипелага.
Това не е първият случай, в който Byd се опитва да стъпи във Филипините, а е поне трети опит.
През 2008 г. LKG, голяма електронна компания, обяви, че ще внася Byd. На една от публикуваните снимки се вижда, че събитието е широко огласено. Година по-късно LKG сключва договор с Yuchengco (вносител на Honda), за да асемблира Byd в страната. Създаденото съвместно предприятие е Sino Motors, но производство така и не започва, защото шест месеца по-късно, не е сглобен нито един автомобил, защото филипинският партньор изявява желание да прави хибриди, за да ползва държавни субсидии.

 
Ключови думи:   byd, honda
 

Снимки


 

Nissan пуска GT-R Egoist Nissan пуска GT-R Egoist
09 февруари 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте