Автосалон Париж 2010: Дебют за европейската версия на i-MiEV

Общи 01 септември 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1365 посещения | без коментари

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) обяви, че по време на международното изложение в Париж, на щанда на компанията ще се състои премиерата на европейската модификация на електрическият субкомпактен модел i-MiEV.

ММС възнамерява да стартира продажбите на евро-версията на i-MiEV през декември тази година, като първоначално електрическият автомобил ще се предлага в 14 държави, в това число на основните, като Франция, Великобритания и Германия. Моделът ще стане част от портфолиото на дилърите от останалите европейски държави през 2011-та.

В сравнение с версията на i-MiEV, предназначена за японския пазар, дебютиращият в Париж вариант ще се отличава с нов дизайн на предната и задната броня, променени контролни уреди и подобрен комфорт на интериора. В стандартното оборудване на колата са включени електронна стабилизираща програма, както и странични и предпазни въздушни възглавници тип "завеса.

В зависимост от пазара, на който се предлага, цената на европейската версия на електрическото Mitsubishi i-MiEV ще варира от 33 000 до 35 000 евро без съответните държавни политики за субсидиране на покупката на подобен тип превозни средства.

На щанда на Mitsubishi Motors Corporation на салона в Париж ще бъдат изложени общо 12 автомобила, в това число лансираният наскоро компактен кросовър модел ASX (http://www.auto-press.net/a:Mitsubishi_ASX_%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5_%D0%B8_%D0%B2_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F), Lancer Sportback с 1.8 литров DiD двигател със 150 конски сили, Outlander 2.2 DiD със 177 конски сили и други.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте