Chrysler с инструктаж за продажбата на Fiat 500

Общи 01 септември 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1537 посещения | без коментари

Chrysler Group LLC проведе специален инструктаж, по време на който 400 дилъра на компанията са били запознати с изискванията за изграждането на продажбени центрове и предлагането на Fiat 500 в Съединените Американски Щати.

Chrysler Group иска да отвори 165 нови дилърски центъра, в които да се предлага новото поколение на субкомпактната италианска класика, като едно от основните изисквания е локациите им да са в големи градове с голяма концентрация на регистрирани малки автомобили.

Дилърите на Chrysler са били запознати с всички изисквания, на които трябва да отговарят предложенията им за създаването на бъдещите нови центрове за продажбата на Fiat 500. Дилърските заявки трябва да бъдат подадени до 22 септември, а от Chrysler Group ще изберат новите продавачи на мъника до края на годината.

"Fiat предлага на нашите дилъри възможност да участват в едно уникално изживяване, коментира Лаура Сов, шеф на Fiat Brand North America. "Нашите дилъри ще могат да комуникират с група хора, които в момента не са в техните клиентски листи. Те се интересуват от италиански автомобилен дизайн в комбинация с технологии за горивна икономичност.

Първите представители на североамериканската версия на Fiat 500 ще бъдат продадени до края на годината, а през следващата ще бъде лансиран и Fiat 500 Cabrio. 500 ще се произвежда в Толука, Мексико, като ще бъде оборудван с 1.4 литров, MultiAir редови двигател, който ще се сглобява в САЩ.

 
Ключови думи:   chrysler, chrysler group, fiat, fiat 500, group llc, north america
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте