ПАРТНЬОРЪТ НА ЛИТЕКС МОТОРС ВЗЕ УЧАСТИЕ B ШАНХАЙСКИЯ АВТОСАЛОН

Общи 09 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2350 посещения | без коментари

GREAT WALL MOTORS ПРЕДСТАВИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ НОВИЯ МОДЕЛ HOVER IF

Great Wall Motors, партньорът на българската компания Литекс Моторс, която ще произвежда автомобилите Great Wall до гр. Ловеч, взе участие на приключилото наскоро международно автомобилно изложение в гр. Шанхай, Китай.

В рамките на изложението Great Wall Motors представи за първи път няколко нови бъдещи модела Great Wall - Hover IF и Steed CL, които ще диктуват тенденциите в сегментите SUV и пикап. Премиерите на двата автомобила на международните пазари се очаква да бъдат съответно през 2013 г. и 2014 г. На своя щанд от 2 000 кв. м. компанията изложи общо 20 автомобила Great Wall от различни класове и 6 нови високотехнологични двигателя. Сред експонатите на компанията, беше и напълно електрическият автомобил Voleex C20 EV, премиерата на който е планирана за догодина.

На изложението в гр. Шанхай присъства и известният пилот Zhou Yong, който управлява Great Wall Hover SUV Loong на Рали Дакар 2011 и финишира на 22-ро място в крайното класиране. На събитието стана ясно, че пилотът ще се състезава и в Рали Дакар 2012, отново с автомобил Great Wall Hover.

В периода на автомобилното събитие, Great Wall Motors проведе и световна дилърска конференция, на която присъстваха повече от 300 представители от 60 страни, включително и мениджърски екип от Литекс Моторс. На конференцията дилърите обмениха опит и обсъдиха бъдещите маркетинговите стратегии на автомобилния гигант.

Очаква се българската компания Литекс Моторс да направи официална премиера на марката Great Wall за България на предстоящия Автомобилен салон София 2011.

До 2016 година, Great Wall са предвидили разработването и пускането на пазара в Европа на разнообразна моделна гама, чиято основна задача е да предложи на клиентите най-доброто съотношение цена-продукт, следвайки най-новите тенденции в световното автомобилостроене.

За Литекс Моторс:
През есента на 2009 г. Литекс Моторс и най-големият частен китайски автомобилостроител Great Wall Motors подписват договор за сътрудничество. На база на този договор Литекс Моторс стартира изграждане на завод за производство на автомобили Great Wall. Строежът на завода на компанията е в напреднал стадий и се очаква да започне производство през втората половина на 2011 г. Заводът ще стартира с производството на малък пътнически автомобил Voleex, високопроходим SUV Hover и пикап с единична и двойна кабина Steed. Капацитетът на завода ще бъде 50 000 автомобила годишно при две работни смени. Очаква се инвестицията да разкрие близо 2 000 работни места. Автомобилите, които ще произвежда Литекс Моторс са предназначени за пазара на Европейската общност и другите пазари в цяла Европа, и отговарят на всички европейски стандарти и изисквания.

 
Ключови думи:   steed
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте