Спечели обиколката на живота си

Общи 29 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2355 посещения | без коментари

JOHNNIE WALKER® ти предлага уникалната възможност да караш истински Формула 1 болид на Vodafone McLaren Mercedes

На 28 април, JOHNNIE WALKER® стартира конкурса "Спечели обиколката на живота си", чийто победител ще има уникалната възможност да кара истински болид от Формула 1 на Vodafone McLaren Mercedes. Конкурсът се провежда едновременно в 8 страни, като България ще излъчи двама финалисти. Те ще заминат на 3-дневно изживяване във Великобритания, където ще посетят супер технологичния център на Vodafone McLaren Mercedes и ще се срещнат с пилотите и целия екип на отбора.

Преди да облекат състезателните екипи обаче, финалистите от отделните държави ще преминат през медицински изследвания и редица обучения за управление на различни автомобили. По време на престоя си те ще бъдат оценявани за цялостните им умения да шофират и да изпълняват инструкции. Победителят ще бъден обявен на 3-тия ден и той ще е щастливецът, който ще седне на пилотското място в болида на Vodafone McLaren Mercedes, за да направи обиколката на живота си. В играта може да участва всеки, стига да има свидетелство за управление на моторно превозно средство, валидно до края на октомври 2011, да не е осъждан или санкциониран за шофиране в нетрезво състояние. Друго специфично изискване предвид размерите на болида е теглото на участника да не надвишава 85 кг, височината му е да е в диапазона 153 - 183 см и размерът на обувките му да не е по-голям от 44 номер.

Регистрацията в играта става с изпращането на празен SMS на номер 19313 в периода 28 април - 26 юни 2011г. След това участникът ще получи въпрос с до 3 възможни отговора, като при изпращане на правилния, регистрацията е завършена.

В периода на играта, за всички фенове на Формула 1, Johnnie Walker е подготвил много изненади и оригинални награди от Vodafone McLaren Mercedes. Подробности за това как могат да бъдат спечелени можете да намерите на www.facebook.com/JohnnieWalkerBulgaria/

****
JOHNNIE WALKER® и Формула 1
JOHNNIE WALKER® е уиски номер 1 в света по продажби, консумирано от потребители в близо 200 държави. Още от времето на своя основател, Джон Уокър, напитката е тясно свързана с концепцията за личния успех и развитие. Комбинация от познаване на потребителските нагласи, решителност и търговски нюх дават възможност на три поколения от фамилията Walker да превърнат създаденият през 1820 малък магазин в международен бизнес, който продава стилни и автентични марки уиски, добили статут на икона.

Този прогресивен и иновативен подход продължава и през 21-ви век и през 2005 JOHNNIE WALKER® започва партньорство с отбора Vodafone McLaren Mercedes от Формула 1. Днес JOHNNIE WALKER® е познат като символ на личното развитие и като международна марка, съчетала висок статус, изисканост и динамика. Екипът на Vodafone McLaren Mercedes и Формула 1 съвсем точно отговарят на тези характеристики и дават уникална и вълнуваща платформа за ангажиране на съвременните потребители.

Актуалното портфолио от стилни уискита, спечелили редица награди, включва: RED LABEL®, BLACK LABEL®, GREEN LABEL™, GOLD LABEL™ BLUE LABEL™. Взети заедно, те правят 15.4 милиона кашона, продавани годишно, което превръща JOHNNIE WALKER® в най-популярното уиски в света. Формула 1 от своя страна пък е най-гледаният спорт с глобална телевизионна аудитория от над 2.9 милиарда зрители.

 
Ключови думи:   johnnie walker, vodafone, vodafone mclaren mercedes
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте