ING Renault F1 показа F1 R28 в Париж

Общи 01 февруари 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1143 посещения | без коментари

Вчера се състоя официалната премиера на болида на ING Renault F1 за тазгодишната надпревара от календара на Формула 1. Гостите на събитието имаха възможност да се запознаят за първи път и с официалните пилоти на отбора- Фернандо Аронсо и Нелсън Пикет младши, а официален гост беше президентът и изпълнителен директор на Renault Карлос Гон.

"Очакваме да видим отбора на нормалната си позиция в борба за предните позиции, заяви Бернард Рей, президент на отбора ING Renault F1. "Това е целта, която екипа си постави за новата кола. В техническо отношение, всеки работи изключително сериозно, за да преодолеем проблемите от миналата година. По отношение на пилотите, завръщането на Фернандо Алонсо е допълнителен стимул, допълва той.

"2007 година беше изключително незадоволителна по нашите стандарти. За 2008 имаме високи очаквания и всичко зависи от нас да дадем на пилотите конкурентноспособна кола, заяви Боб Бел, технически директор на отбора. "Екипът работи изключително сериозно по всеки елемент и особено върху аеродинамиката. Предната част на колата, с нейните изцяло ново крило и окачване, получи специално внимание, споделя Бел.

 
Ключови думи:   ing, renault, renault f1
 

Снимки


 

Volvo XC90 2008
02 февруари 2008
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте