Италиански кемпери стъпват на българския пазар

Main April 15, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4041 views | no comments

Италианската марка Laika, производител на кемпери, стъпва на българския пазар чрез „Димбо ООД", представител на едни от най-добрите световни марки в бранша - Carado, Eriba Hymer, Adria и др. За повече информация www.dimbo.bg.
Laika ще присъства у нас с 16 полуинтегрирани модела в три различни класа - от 5,99 м до 7,49 м.
Изключителни автомобили, автентичен италиански дизайн и модерна висока технология - това са само част от характеристиките им. Създадени в местността Вал ди Пеза, в сърцето на Тоскана, кемеприте Laika ви дават възможност да избирате от страхотното разнообразие на модели, интериорни решения и оборудване.

Производителят предоставя възможност на своите клиенти да получат кемпер, адаптиран към техните индивидуални изисквания чрез избора на желания интериор и оборудване. Например, в жилищната част на всички полуинтегрирани модели на серията Х е възможно да се поръча традиционната предна трапезария и алтернативната L-образна дневна. Ако търсите още по-голямо пространство ще го откриете в Super Living версията на кемперите, които предлагат места достатъчни дори за 7-8 човека.

Laika обръща специално внимание на електрическите падащи легла над дневната, които се предлагат по избор на клиента за всичките 16 модела на трите линии. Леглата се предлагат в лекотоварна или тежкотоварна версия, като са оборудвани с комфортни матраци.
Леглата на Laika не само са комфортни и качествени - те са и особено подходящи за високи хора. Двете единични легла могат да бъдат с дължина до 2,20 м, падащите легла на Rexosline линията могат да бъдат уголемени до спална повърхност 2.00 х 1.90 м.

Разнообразието на Laika кемперите се изразява и в различните пространства за съхранение на багаж. В големите гаражи има достатъчно пространство за велосипеди или дори скутер, a при линията Kreos 5000 (полуинтегриран или алковен) гаражът може да бъде трансформиран в своеобразен килер със закачалки и радиатори, за съхранение и сушене на ски екипировка.
Двойният под, който при някои от Laika моделите достига до 30 см вътрешна височина, създава практично подово пространство, което е осветено, отоплено и добре изолирано, което значително увеличава съществуващата площ за багаж. Освен това, подовото пространство е достъпно, както отвън, така и отвътре (в много от случаите от двете страни) и със сигурност може лесно да бъде натоварено и освободено.

Истинската италианска класа от високо ниво ще откриете в ексклузивния Laika дизайн на детайлите при Laikalux - дневни светлини, които могат да бъдат инсталирани на всички нови шасита на Fiat като допълнение, изключителните дръжки за врата или Laika аспираторът - с модерен дизайн и интегрирано LED осветление.
В някои от моделите на Laika се използва специална Memory пяна - материал разработен от НАСА за космическото пространство.

 
Keywords:   hymer, laika
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...