Розов Chevy Spark за Свети Валентин

Main February 14, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3765 views | no comments

Резултатите от проведеното във Великобритания анкетно изследване на Chevrolet по въпроса коя е искрата, възпламеняваща връзката между двама влюбени, показва, че изумително висок дял от 32 процента – една трета – от запитаните представители на нежния пол биха направили предложение за женитба на своя избраник на 29 февруари заради високосната година.
Изследването e направено по повод пазарната премиера на Острова на специалното лимитирано издание на Chevrolet Spark в розово, по случай деня на Свети Валентин. В България компактният градски автомобил също може да бъде открит и пожелан в розов цвят.
Изследването на Chevrolet установява, че пътят към сърцето на любимия всъщност преминава през майка му – над една трета от анкетираните (35%) държат приятелката им да помоли за разрешение от мама преди да им направи предложение - факт, който би могъл да даде доста разумно обяснение на въпроса защо въпросните господа все още не са женени.
Запитани защо именно те се заемат със задачата да направят предложение на партньора си, изненадващо над половината (51%) oт жените на възраст между 25 и 44 години посочват главната причина за тази стъпка в нерешителността на представителя на силния пол да я направи.
Резултатите на изследването, проведено сред повече от 1000 възрастни граждани на Великобритания разкриват също и друга изненадваща статистика – ако искате да привлечете вниманието на мъжа си, следвайте неговия футболен отбор. 15% от запитаните биха желали партньорът им да „зададе непринуден въпрос“ относно футболен мач или друг род спортно събитие. От изследването става ясно също, че един от десет мъже биха предпочели предложението за женитба да бъде отправено по време на почерпка с питие в някой бар.
Младите двойки на възраст под 25 години (56%) посочват, че флиртуването и изкусителните закачки между партньорите със сигурност биха запалили искра във всяка връзка на деня на Свети Валентин, а общо 44% считат, че нежните ласки и романтичните жестове са по-важни в случая. За сравнение – само 5% от двойките на възраст над 50-годишна възраст отдават значение на романтиката и флирта.
Запитани какво предизвиква искрата в една връзка, 70 процента от анкетираните посочват, че за тях е достатъчно удоволствието да бъдат в компанията на любимия човек (74 процента от мъжете и 67 процента от жените). На този фон само един от десет анкетирани мъже и 17% от запитаните представителки на нежния пол определят романтичните жестове като възможност за възпламеняване на отношенията между тях и партньорите им.


 
Keywords:   chevrolet, chevrolet spark
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...