Френски социалисти притискат Гон за оставка

Main March 16, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3639 views | no comments

Гон трябва да поеме отговорност за несполучливото разследване на шпионската афера, смята лидерката на френската социалистическа партия Мартин Обри. Тя е дала изявление за местното радио Info във вчера. „Когато служител в компания сгреши, той не се извинява, а подава оставка”, е добавила още тя. Говорителят на правителството Франсоа Бароан също е критикувал пред телевизия LCI компанията Renault, 15% от която са собственост на държавата.
В понеделник шефовете на „Реджията” са се извиниха за несправедливите обвинения и обявиха, че се отказват от бонусите си за 2010 г. Гон е дал изявление в праймтайма на TF1.
Бертран Рошет, един от тримата обвинени мениджъри от Renault, е обявил, че шефът на компанията все още не е потърсил контакт с него, нито с адвокатите му.
Както Speed-Press писа вчера, някои анализатори смятат, че цялата тази афера е опит да се дискредитира Renault и да бъдат отстранени качествени и успешни кадри като Гон и Пелата.

 
Keywords:   lci, renault, renault 15, speed press
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...