101 червени Volkswagen Polo превземат цяла България

Main October 22, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1185 views | no comments

Всеки може да спечели автомобил като изпрати SMS на кратък номер 8888

101 червени автомобила Volkswagen Polo ще станат собственост на най-големите късметлии, които се включат в новата SMS игра на М Тел. Условието за участие е да пуснете празен SMS на кратък номер 8888 и да дадете верен отговор на въпросите, които ще получите на мобилния си телефон. Промоцията ще продължи от 18 октомври 2007 г. до 13 януари 2008 г.

Кампанията се нарича 88 коли за 88 дни и през този период всеки ден ще има по един щастливец, който ще подкара ново червено Polo с три врати. В края на всяка седмица ще бъде избиран и още един победител, като този път критерият ще бъде най-голяма активност и най-много верни отговори. Така печелившите ще бъдат общо 101.

Volkswagen Polo е най-продавания модел на народната марка у нас. От началото на тази година до новите си собственици са достигнали 544 нови автомобила Volkswagen Polo.

Тази кампания е уникална по рода си и се прави за първи път в България, коментира Деню Бостанджиев, Бранд мениджър Volkswagen леки автомобили в Порше БГ – официален вносител на марката за България. Изключително горди сме, че избраният автомобил бе точно Volkswagen Polo, допълни той.

 
Keywords:   sms, volkswagen, volkswagen polo
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...