106 премиери на салона във Франкфурт

Main September 8, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4180 views | no comments

Общо 106 нови прототипи и серийни модели ще бъдат представени за първи път пред широката публика по време на започващия точно на 15 септември във Франкфурт 64-ти Автомобилен салон. Още отсега организаторите обещават повече световни премиери и повече посетители. Рекорден ръст от 18% е отбелязал немският автомобилен пазар за изтеклите осем месеца. Слоганът на IAA, каквато е абревиатурата на изложението е „Бъдещето идва като стандарт“.
Общо 235 000 кв. м е площта на салона тази година срещу 195 000 кв. м на предишното му издание през 2009 г. включили са се 1007 изложители от 32 страни срещу 781 от предишния път.
Двадесет и пет концептуални автомобила и осемдесет и един серийни ще дебютират на тазгодишното издание на изложението.
Немските производители ще се отчетат с повече от 45 премиери в лицето на Audi A5, A6 Avant, A8 Hybrid, R8 Spyder GT, Audi Urban Concept, BMW 1 Серия M5, купето на серия 6, Mini Coupе и i3 и i8 Concept. Daimler се отчита с Mercedes-Benz B-Class, M-Class, SLS AMG Roadster, SLK 250 CDI, SLK 55 AMG, Smart fortwo с електрически двигател, прототипа smart forvision и F125.
Porsche ще фокусира вниманието на посетителите с новия Porsche 911 Carrera, както и с Panamera Diesel, 911 GT3 RS 4.0 и Porsche Cayman S Black Edition. На щанда на Volkswagen звездата е up! Новият Beetle е сред европейските премиери, а едноместният електрически NILS показва бъдещето развитие на автомобилите. Много приятни изненади идват и от Opel.
Тези, които няма да имат възможност да посетят Франкфурт, могат да следят изложението във фен-страницата на изложението във Facebook - http://www.facebook.com/IAAPKW.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...