Hyundai показа новия i30

Main September 8, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4435 views | no comments

Hyundai представи първата снимка на новото поколение на модела си i30 преди световната премиера на колата на започващия следващата седмица Франкфуртски автосалон, разкривайки вълнуващия нов облик на отлично продаващия се хечбек от С-сегмента на компанията.
Компанията очаква новото поколение i30 да надгради забележителния успех на оригиналния модел – първата кола на компанията с название, започващо с представката „i”, която лансира нова номенклатура и постави началото на нова ера за Hyundai в Европа.
Оригиналният i30 беше също така първият модел, проектиран и конструиран в Стария свят, първият – произведен в изключително модерния завод на компанията в Чехия, и първата кола на Hyundai, получила пет звезди от Euro NCAP.
След представянето си през юли 2007 i30 започна последователно да увеличава продажбите си в Европа година след година, привличайки 115 000 купувачи през 2010, което представлява рекордна стойност за продадени за една година бройки от определен модел на Hyundai на европейския пазар. До средата на 2011 общият брой продажби надмина 350 000 автомобила.
Проектиран и конструиран в Техническия център на Hyundai Motor Europe в Рюселхайм, Германия, i30 от ново поколение представлява еволюция на уникалния дизайнерски език на Hyundai “флуидна скулптура“, демонстрирайки отличителната стилистика на компанията.
Пресконференцията на корейския автомобилостроител на Автосалон Франкфурт ще се състои в зала 6 от 12:00 (СЕТ) във вторник, 13 септември 2011.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...