208 Ice Velvet Limited Edition вече е у нас

Main July 23, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6585 views | no comments

Peugeot пусна първата лимитирана серия на своя нов модел 208, със забележителен цвят и силна индивидуалност. Уникалната версия с 3 врати, произведена в едва 650 екземпляра, 208 от които за Франция, ще се продава в 18 европейски страни. В България пристигат само два екземпляра, които вече обикалят шоурумовете из страната.
Създаденият специално за серията цвят й дава името си - Ice Velvet (ледено кадифе). Тя е с богато и уникално за сегмента оборудване, което подчертава чувствения и технологичен характер на автомобила.
Цветът се съчетава отлично с хромираните детайли на каросерията (контур на решетката, светлините за мъгла, панорамния покрив и външни огледала Dark Chrome; полиран хром на ауспуха и лайстните на стъклата), със 17-инчовите джанти Technical Grey, както и с модерните предни светлини, които са нова интерпретация на „котешките" очи Peugeot.
Oбoрудването на 208 Ice Velvet включва сензорен дисплей, навигация, функция за статично осветяване в завой, LED фарове с функция дневни светлини, климатроник, панорамен покрив, ергономични седалки, SST последно поколение с двигателя 1.6 e-HDi.
За интериора е избрана тапицерията Peugeot Тechno TEP и текстил 3D, както и кожен волан. 208 е оборудван с бензинов двигател 1.6 VТi 120 к.с. с механична 5-степенна кутия.

 
Keywords:   hdi, peugeot, sst, tep
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...