500 by Gucci

Main February 23, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2944 views | no comments

Двете италиански легенди- Fiat и Gucci, обявиха, че по случай 150-та годишнина от обединението на Италия, са разработили специална серия на възродената класика 500- 500 by Gucci. Тя ще бъде представена първо по време на седмицата на модата в Милано, а след това ще дебютира пред широка публика по време на международното изложение в Женева през март.

500 by Gucci идва в стилен черно- бял контраст, уникални надлъжна странична лента, перлено цветово решение и шестнадесетцолови джанти, както и специално боядисани спирачни апарати. Сериозни стилистични корекции откриваме и в интериора на новата специална серия 500 by Gucci, която ще бъде пусната в продажба (от 1 април до 30 юни) през интернет на адрес www.500bygucci.com. Базовата цена за Италия е определена на 17 000 евро.

Видео

Представители на 500 by Gucci ще направят и околосветска обиколка, като ще посетят редица модни столици, като Париж, Лондон и Токио. Пазарният дебют на серията в Европа е планиран за юли, а в останалата част от света, колата ще бъде достъпна до края на годината.

Fiat и Gucci са предвидили и редица аксесоари за бъдещите собственици на 500 by Gucci. Те, а и всички подвластни на модата, ще могат да избират между няколко модела кожени чанти, якета, ръкавици, слънчеви очила и часовници, които ще се предлагат в бутиците на Gucci, както и на интернет сайта им www.gucci.com.

 
Keywords:   fiat, gucci
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...