Rocketman връща корените на Mini

Main February 23, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2792 views | no comments

Броени дни до отварянето на вратите на салона в Женева Mini разкри нов концепт под името Rocketman. Настрана от свежия дизайн, размерите на прототипа карат мнозина да вярват, че от него ще се роди истински мини сериен модел. Такъв сега липсва в актуалната гама на Mini, където могат да се видят комби и компактен SUV.
Пропорциите са близки до тези на оригиналното Morris Mini-Minors от 1959 г. Дължината е 3,42 метра, а широчината - 1,9 метра.
Mini оповести, че средният разход на Rocketman е 3 литра, но запази засега дали това ще бъде бензин или дизел. Нищо не знаем относно задвижването, като ауспух, излизащ в задната броня предполага, че няма да бъде чист електромобил.
Моделът е 3+1 места и с 3 врати. Всичко е направено изключително гъвкаво, като интериорът може бързо да стане достъпен за 4, 3 или 2 лица. Излизащата долна част на багажника може да се ползва за вертикален ски багажник.

 
 

Images Gallery


 

500 by Gucci 500 by Gucci
February 23, 2011
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...