7% ръст през май. Golf пак най-отгоре

Main June 23, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 27575 views | no comments

Според последните данни на JATO, през изминалия месец в Европа се отчита 7% ръст в продажбите на нови автомобили спрямо същия период на миналата година.

От JATO споделят, че въпреки спада в продажбите си през изминалите няколко месеца (7.4% за периода януари-май), господар на местния пазар продължава да бъде Volkswagen Golf, при който през май се отчита увеличение в търсенето от 8.6%. С подобрение в позициите си с 2.7%, Ford Fiesta си връща втората позиция в Топ 10 на най-продаваните модели, измествайки компактното Polo на Volkswagen.

Данните на JATO сочат, че при седем от десетте най-продавани през май модела в Европа се отчита подобрение в пазарното представяне. На четвърто и пето място през месеца са Corsa и Astra на Opel, шестата позиция е за Ford Focus, а след това се подреждат Renault Clio, Volkswagen Passat, Peugeot 207 и Fiat Punto.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...