85 броя от Huayra продадени

Main March 9, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4740 views | no comments

85 души вече са поръчали суперколата Pagani Huayra, потвърди Хорацио Пагани, създател и собственик на едноименните бутикови автомобили. Моделът с мощност 700 к.с. е преминал през промените, необходими за сертифицирането му за американския пазар, добави още той.
Първата доставка там ще бъде направена през 2013 г.
На европейските и азиатските клиенти няма да им се наложи да чакат дълго, тъй като Huayra вече е сертифициран за тези региони и първите екземпляри ще бъдат там още през април тази година.
Не по-малко от 25 бройки от модела ще се появят тази година и още 40 ще бъдат произведени през следващата.
През последните 12 месеца Пагани е бил зает с развиването на глобална дилърска мрежа за Huayra и нови шоурумове ще бъдат отворени в Чили, Саудитска Арабия, Сингапур, Тайланд и Великобритания. Няколко ще бъдат открити и в САЩ, и по-конкретно в Лос Анджелис, Маями и Сан Франциско.
Новините обаче не свършват дотук. Фирмената фабрика в Сан Чезарио сул Панаро, недалеч от италианския град Модена, се разширява заради увеличеното производство на Huayra.
Това ще позволи и откриването по-голям развоен център, който ще се фокусира върху иновативни прототипи, както и на нова лаборатория за композитни материали, отбеляза Пагани. Очаква се площта на фабриката да бъде увеличена с 40 %.
На салона в Женева компанията представи и екземпляр на Huayra с каросерия, изработена изцяло от въглеродни влакна и покрита само с лак, така че да може да се види красотата на лекия и изключително здрав материал.


 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...