Мускулест McLaren MP4-12C от Mansory

Main March 9, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4720 views | no comments

Като за начало немците са добавили аеродинамични елементи от въглеродни нишки, които увеличават ширината на автомобила с 60 мм – част от тях са: нова предна броня със сплитер, издаден заден дифузьор и огромно задно крило. Добавени са и 20-цолови алуминиеви джанти с гуми 245/30ZR20 отпред и 21-цолови джанти с гуми 305/25ZR21 отзад.
Цветовите решения за екстериора се вплетени и в кокпита - в кожените седалки, в таблото, панелите на вратите и новия волан. Към това от Mansory добавят алуминиеви педали и лайстни от въглеродни нишки.
На задвижващия фронт комбинацията от нова система за управление на двигателя, спортен ауспух и въздушен филтър повишава мощността от 600 к.с. с въртящ момент 600 Nm до 670 к.с. с въртящ момент 675 Nm. Максималната скорост е 353 км/ч.
Както се досещате, това красиво чудовище беше показано на салона в Женева.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...