911 Turbo Cabriolet идва през септември

Main May 9, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1017 views | no comments

Porsche ще започне продажбата на новото 911 Turbo Cabriolet на 8 септември тази година, като цената на автомобила в Германия е 150 862 EUR.

Porsche 911 Turbo Cabriolet е оборудван с 3.6 литров, шестцилиндров двигател с максимална мощност 353 кВт или 480 конски сили. Максималният въртящ момент на мотора е 620 Нм при 1 950/мин. В комбинация с механична предавателна кутия, Porsche 911 Turbo Cabriolet се ускорява от 0 до 100 км/ч за 4 секунди. С роботизираната Tiptronic S трансмисия, ускорението се извършва за 3.8 секунди. Максималната скорост на движение и на двете модификации на кабриото достига 310 км/ч.

В резултат на нанесените конструкционни промени, под формата на допълнителни оребрявания, 911 Turbo Cabriolet тежи със 70 килограма повече от версията купе. Трислойният сгъваем мек таван се сгъва/разгъва напълно автоматично за около 20 секунди.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...