Abt TT Roadster

Main July 2, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1067 views | no comments

Красиво в серия, още по- красиво след намесата на Abt Sportsline. Това е новото Audi TT Roadster, което премина преработка от страна на германския тунинг- специалист. В екипировката на автомобила са включени вежди за предната и задната броня, допълнителен спойлер, както и две двойки изпускателни тръби.

Освен екстериорни подобрения, от Abt Sportsline са поработили и по задвижващия агрегат. Пред желаещите съществуват няколко варианта. Топ- изпълнението е екипирано с пакет VR6 3.2 K, който предлага максимална мощност 355 конски сили- гаранция за ускорение от 0 до 100 км/ч за около 5 секунди. Възможна е и двулитрова TFSI "комбинация с 300 конски сили.

Спирачните характеристики на автомобилите са гарантира от оптимизираната система с дискове с диаметър 380х34 мм. За оптимално поведение на пътя, от Abt Sportsline предлагат както деветнадесет-, така и двадесетцолови джанти.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...