Aston Martin готви наследник на флагмана DBS

Main June 12, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3970 views | no comments

Aston Martin подготвя автомобил, който ще замести флагманската линия DBS. Производството ще започне в края на тази година, е заявил Михаел ван дер Санде, търговски директор на производителя, в интервю в Токио в събота.
Според думите му показаният миналия месец на Concorso dEleganza прототип донякъде е прелюдия към бъдещия модел.
С него Aston Martin се надява да съперничи на Lamborghini и Ferrari в продажбите в сегмента на луксозните спортни автомобили.
99-годишната британска компания има намерение да разшири дилърската си мрежа в Китай, където изостава спрямо другите производители.
Компанията продава между 20 и 30 бройки месечно в Китай, като тук влиза и Rapide с четири врати. Тя се включи в 14 автомобилни изложения в страната през първата половина на годината, за да промотира марката си. Освен това британският производител вече достави седемдесет и седмия последен екземпляр от лимитирания модел One-77 и е нахвърляла четири пет идеи за следващия си суперавтомобил.


 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...