Audi представи A4 2.0 TDI `e`

Main April 24, 2009 | Auto-Press.net A- A+ 1993 views | no comments

-4.6 литра на 100 километра

От централата на Audi съобщиха, че в най- скоро време ще лансират на пазара един от най- ефективните седани, които се продават в момента. Новата версия A4 2.0 TDI `e` ще бъде достъпна за закупуване в началото на юни тази година на цена от 30 800 евро за Германия, като ще бъде оборудвана с шестстепенна механична предавателна кутия, комбинирана с високо ефективен турбодизелов задвижващ агрегат.

Audi A4 2.0 TDI `e` разполага със задвижващ агрегат, който освен нисък среден разход на гориво- само 4.6 литра на 100 километра, гарантира и висока екологичност- 119 грама CO2 на километър, и достатъчно високо ниво на динамични и скоростни показатели. Максималната мощност на мотора е 100 кВт или 136 конски сили, които са напълно достатъчни, зада може колата да развие максимална скорост от 215 км/ч. Класическото ускорение от 0 до 100 км/ч пък отнема 9.5 секунди. Със сравними показатели ще може да се похвали и комбито A4 2.0 TDI `e`, което също ще дебютира на пазара през юни.

Стандартно, Audi A4 2.0 TDI `e` разполага със start-stop стоп система, такава за регенериране на енергията, оптимизирана аеродинамика и окачване.

 
Keywords:   audi a4
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...