Audi ще постави рекорд по продажби по-рано от планираното

Main May 14, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5620 views | no comments

Годишните продажби на Audi могат да достигнат до 1,5 млн. автомобила, при това година по-рано от планираното за 2014 г. За този резултат на автомобилния производител ще помогнат пазарите в Китай, САЩ и Германия. „При сегашното развитие на нещата ще можем да постигнем поставените цели по-рано от планираното“, заяви шефът на Audi Руперт Щадлер.
За първите 4 месеца на 2012 г. Audi увеличи световните си продажби с 12% - общо 471 300 автомобила. Освен това, според данните от 2012 г. производителят може да получи и оперативна печалба на нивото на миналогодишната, възлизаща на 5,35 млрд. евро. За първото тримесечие на тази година компанията е увеличила оперативната си печалба с впечатляващите 27% - или рекордните 1,4 млрд евро.
Рупер Щадлер почерта, че през 2012 г. Audi планира да удвои продажбите си на пазарите в Китай и САЩ. Известно е, че през миналата година марката реализира на световния пазар 1,3 млн автомобила. Количеството на новите регистраци при BMW е било 1,38 млн. автомобила, а Mercedes-Benz - 1,26 млн. коли.
Агенция Speed-Press

 
Keywords:   Audi, bmw, mercedes benz, speed press
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...