Първият автомобил под бранда Alpine ще бъде показан в края на май

Main May 14, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5400 views | no comments

Слуховете за това, че Renault се готви да възроди името Alpine, не са от тази година. Миналата есен на Франкфуртския автосалон бъдещото възраждане на бранда разкри продукт-мениджърът на компанията Беатрис Фуше. По нейните думи първият автомобил Alpine може да бъде купе, построено върху напълно нова модулна платформа, чиято разработка започна през 2010 г. „Моделите на Alpine могат да влязат в моделната гама на нашето спортно подразделение Renaultsport”, подчерта тя.
Сега вече става ясно, че Renault е подготовила концепткар в чест на 50-годишнината на модела Alpine A100. Колата ще бъде представена на Гран при на Монако в края на май тази година. Автомобилът ще получи името ZAR и ще притежава електрически двигател. Известно е, че по-рано беше заявено, че новият Alpine ще получи технологии, заимствани
от Nissan GT-R.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...