Bipper Beep Beep дебютира в Болоня

Main December 6, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1112 views | no comments

-Концепция в чест на състезателното Peugeot 908 HDi FAP

По време на автомобилното изложение в Болоня, на щанда на Peugeot ще се състои световната премиера на концептуалната разработка Bipper Beep Beep. Специалната версия е разработена в чест на състезателното Peugeot 908 HDi FAP, и подобно на нея, концепцията ще види бял свят отново в Италия.

Връзката меду двата автомобила е подсилена чрез характерното цветово решение на екстериорите. Специалното златисто затъмняване на предното стъкло напомня това за визьорите на каските на състезателите в Peugeot 908 HDi FAP. Концепцията разполага с 313 милиметрови предни спирачни дискове, осемнадесетцолови алуминиеви джанти и гуми Michelin Pilot Sport с размери 225/45.

Peugeot Bipper Beep Beep разполага с 1.4 литров Hdi дизелов двигател с максимална мощност около 70 конски сили. Максималният въртящ момент на мотора е 160 Нм при 1750/мин, а предавателната кутия на концепцията е петстепенна роботизирана, с възможно за ръчно превключване.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...