Ford стартира производството на обновения Focus

Main December 5, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 3159 views | no comments

В началото а седмицата във фирмения комплекс на Ford в Саарлуис, Германия, стартира производството на обновената версия 2008 година на Focus. Представен за първи път пред широка публика по време на международното автомобилно изложение във Франкфурт, моделът ще бъде пуснат в продажба в началото на следващата година.

Освен че може да се похвали с редица екстериорни промени, новият Ford Focus предлага и множество интериорни и технологични новости. Моделът ще бъде първия представител на марката, който ще бъде причислен към линията Ford ECOnetic, съставена от автомобили с ултра ниски емисии на СО2. Очакваният показател за обновената кола е около 115 грама на километър.

Произведен в Европа в тираж от над 5 милиона екземпляра от представянето си през 1998 година, Ford Focus е първият и за момента единствен модел, който може да се похвали със спечелването на наградите Автомобил на годината" както в Европа, така и в Северна Америка, в една и съща година.

 
Keywords:   ford, ford focus
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...