BMW Group предоставя услуги за мобилност за Олимпийските игри в Лондон

Main July 14, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 12620 views | no comments

Днес на официална пресконференция с участието на Иън Робъртсън, член на Управителния съвет на BMW Group Великобритания, представи инфfрмация за транспортните средства, които ще бъдат предоставени на организационния комитет за Олимпийските и Параолимпийски игри Лондон 2012. BMW Group представя услуги за мобилност за игрите, като ангажиментът е от иметo на дъщерното дружество BMW i Ventures.
Иън Робъртсън предаде първото превозно средство на лондонския организационен комитет на Олимпийските игри, което бе велосипед. Общо 400 велосипеда ще бъдат предоставени от автомобилопроизводителя и ще се използват както в хода на подготовката, така и по време на Олимпийските и Параолимпийски игри. Това е част от разнообразни превозни средства, които марката ще предостави, подкрепяйки амбицията по време на игрите в Лондон да сведе до минимум вългеродните емисии, както и да подобри здравословния начин на живот.
Сред другите превозни средства, които BMW ще предостави за олимпиадата, е BMW 320d EfficientDynamics Saloon, което предлага изключителна горивна ефективност с комбиниран разход на гориво от само 4,1 л/100км и разход на вредни емисии от 109 г/км. Новото BMW 520d EfficientDynamics, което ще направи своя световен дебют по-късно днес, също ще се присъедини към игрите през 2012 г в Лондон. Разходът на гориво и вредни емисии на този автомобил, може да накара всяко супермини да се срамува – 4,5 л/100 км и 119 г/км CO2.
Електрическите возила също ще играят важна роля, BMW ще предостави MINI Es и BMW Серия-1 Active Es. Заедно с тях ще се присъединят хибридни модели, които ще направя своя дебют по британските пътища, дебют ще направи и иновативният електрически велосипед Pedelec.
Предвидени са и мотоциклети, BMW ще предостави различни модели, сред които: R1200RT, R1200GS и F650GS.

 
Keywords:   bmw, bmw 320d, bmw group
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...