BMW M6 2005

Reviews May 30, 2006 | AutoDrum.com A- A+ 1704 views | no comments

Прераждането на иконата. Изминаха 15 години от последното М6. С наследника, базиран на новата 6-та серия, инженерите от БМВ създадоха истинското и вдъхновяващо спортно купе.

Новото БМВ М6 ползва задвижващата част от наскоро представената М5-ца и нов V-10 агрегат, произвеждащ 507 к.с. и 520 Нм въртящ момент, според европейските мерки. Двигателят е съчетан със седем-скоростна SMG трансмисия. В допълнение на BMW M, шасито е проектирано съобразно цялата тази мощ, като интериора е изтънчен и отличителен. В интерес на повишено време за реагиране, М6-цата е направена с олекотена технология ползвана в 645Ci.

Заедно с невероятното, безкомпромисно окачване проектирано и създадено специално за спортно представяне, този мощен двигател дава на BMW M6 всички качества на чистокръвен суперспортист. Но за разлика от конкурентите си, обикновенно предоставяйки само 2 седалки, новото БМВ М6 идва с цялото нужно пространство и комфорт на типичните 2+2 автомобили, включвайки луксозни допълнения присъщи за луксозно спортно БМВ.

Истински BMW M Power в Дискретен Пакет

БМВ М6 налага нов стандарт в сегмента на мощните 2+2 луксозни спортни автомобили. Създавайки уникален модел, инженерите на БМВ са фокусирали, не само на чистата мощ на двигателя, но и върху теглото, така че резултатът да дава възможно по-добро ускорение на пътя. Намалявайки теглото до пределен минимум, BMW M6 идва с цялата динамика на шофиране необходима на спортна писта, а от гледна точка на комфорт и оборудване е просто идеален за пътища по целия свят.

Взаимодействайки си със седем-скоростната SMG трансмисия, великолепното шаси и окачване, елегантния корпус с иновативна олекотена технология, както и голямото разнообразие от луксозни аксесоари, 10-цилиндовия високо-скоростен двигател дава на потребителя, едно ново измерение в спортните возила.

V10 Двигател Работещ на Състезателни Скорости

Споделяйки V-10 двигателя на БМВ, М5 и М6 идват с рядко срещан спортен двигател, съчетан със стандартен салон и в купе продукция. От цялото семейство на BMW, без съмнение V-10 е най-желаният двигател от техническа гледна точка и най-производителният във всеки един аспект.

Както и да е, мощността и производителността не са всичко. По-скоро, това което наистина има значение е ускорението и динамиката на автомобила върху пътя. Това зависи, първо от теглото на колата, и второ от мощността предавана на задвижващите колела - която е в резултат от въртящия момент генериран от двигателя и предавателното число на трансмисията. Високо-скоростния двигател и скоростната кутия на БМВ предлагат оптимално предавателно отношение във всяка ситуация, което гарантира впечатляващо поведение на пътя през цялото време.

Интериорът

Отвътре, новото М6 идва с напълно настройваеми M спортни седалки, покрити с Merino кожа, като собственика може да избира между черен, сребърен и бежов цвят.

Автомобила, също така включва и BMW M версията на новата Head-up Display система. За разлика от стандартния head-up display достъпен в моделите от 5-та и 6-та серия, предлагащ навигационни инструкции и круйз контролна информация, системата в М6 проектира информация фокусирана за шофьора, като режим на двигателя, избрана скорост на трансмисията, скорост върху пътя, директно в зоната на полезрение, избягвайки нуждата от изместване погледа на шофьора от пътя.

 

Honda S2000 2004
June 1, 2006
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...