BMW Premium Selection на щанда на BMW в автосалон Пловдив 2010

Main September 8, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 2193 views | no comments

Програмата BMW Premium Selection е основен акцент в представянето на BMW Group България по време на Автомобилен салон Пловдив 2010, 25-30 септември 2010 г. На площ от 380 кв. м. компанията ще демонстрира международната концепция, запазена марка на немския премиум производител, както и многобройните възможности за запазване на стойността и технологичното предимство на автомобилите с марка BMW. Посетителите ще могат да научат също и за всички новости в моделната гама, както и за гъвкавите схеми на финансиране предлагани от BMW Financial Services .

По време на изложението посетителите на Автомобилен салон, Пловдив 2010 могат да видят модели като BMW 118d, BMW 330d, BMW 530d, BMW 635d Coupe, BMW 730d, BMW 530d Gran Turismo, BMW X1 xDrive 20d, BMW X5 xDrive30d, BMW X6 xDrive30d и BMW Z4M роудстер сертифицирани в съответствие с изискванията на BMW Premium Selection.

BMW Premium Selection e програма за проследяване на движението на автомобилите BMW след като те излязат на пазара, при вторична и третична продажба. Тя обхваща прецизен анализ на състоянието на автомобилите (т. нар. 360 градусова проверка), привеждането им в безупречно техническо състояние, съобразно пробега и възрастта, осигуряване на най-висок стандарт при предлагането им на пазара, гарантиране на техните качества и осигуряването на инструменти за финансиране. Само най-добрите употребявани автомобили BMW с пробег, който не надвишава 120 000 км. и възраст до 5 години могат да бъдат сертифицирани, като BMW Premium Selection.

Друга особеност на програмата е, че тези автомобили имат минимум 24 месеца гаранция. Като това включва както остатъчната заводска гаранция, така и други пакети с разширени гаранционни ангажименти, които могат да покриват първите 7 години от живота на един автомобили (с различна продължителност и степен на компенсиране на разходите). Автомобилите BMW Premium Selection се предлагат с различни пакети за сервизно обслужване BMW Service Inclusivе. В зависимост от избрания обхват те могат да покриват периодичните обслужвания на автомобила и подмяната на някои резервни части.

Всеки автомобил BMW Premium Selection има абсолютно ясна и изрядна история. Ако в автомобила бъде забелязан скрит недостатък в първите 30 дни, той се заменя. BMW Premium Selection се предлага само от пълноправни търговски партньори на BMW Group, като по този начин се гарантира спазването на най-високи стандарти. Всички дилъри на BMW в България – Камор Ауто - София, М Кар - Пловдив, Бова Кар - Бургас, Варна Карс - Варна и Виа Интеркар – Плевен са оторизирани представители на програмата.

В рамките на Автомобилен салон Пловдив 2010 изложението представители на BMW Financial Services, ще предлагат индивидуални решения и информация относно финансирането, лизинга и застраховането на автомобили. За всички сделки по изложението се предлага преференциален лихвен процент. Предварително одобрение за финансиране на покупка се получава в рамките на един час.

В допълнение специален щанд ще предлага оригинални резервни части и аксесоари за нови и употребявани автомобили.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...