SUBARU НА AUTOFEST ВАРНА 2010

Main September 8, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 2574 views | no comments

Субару Моторс Трейдинг, официалният представител на Subaru за България и Субару Трейдинг Варна, официален дилър на Subaru ще представят на посетителите на AUTOFEST ВАРНА 2010 в двореца на културата и спорта от 7 до 12 септември най-новият модел на Subaru - Impreza XV 2.0 Diesel. Субару ще изложат и останалите си модели - Forester, Legacy и Outback, като ще предоставят възможност на всички, които желаят, да тестват някои от най-интересните модели на марката.

Impreza XV представлява успешна комбинация на качествата на лекия автомобил Subaru Impreza и предимствата на SUV (Sport Utility Vehicle) като съчетава спортна практичност и изключително пътно поведение. Със своите стабилните брони, изразителни арки на колелата, греди на покрива, симетрично задвижване на четирите колела и предимствата на Boxer двигателя, този кросоувър е идеалният автомобил за свободното време.

Subaru Forester: Популярният и успешен SUV модел на Subaru предлага уникална комбинация от върхово представяне на пътя, модерен дизайн и функционалност. Моделът е иновативен и старателно замислен в най-малките подробности.

Subaru Legacy: Петото най-ново поколение на модела предлага повече пространство, повече мощ и по-високо ниво на динамика.

Subaru Outback: Новият модел на кросоувъра на Subaru, четвърто успешно поколение, се характеризира с балансираната комбинация от ниско разположения двигател SUBARU BOXER и симетричното задвижване на четирите колела, които осигуряват изключителни сцепление, стабилност и увереност на пътя.

Специално за изложението се предлагат атрактивни предложения за закупуване на автомобили Subaru.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...