BMW X5 и BMW X6 с разширена гама допълнителни опции от пролетта на 2011 г.

Main February 10, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2197 views | no comments

Източник: www.bmw.bg

Изключителното управление, отлично сцепление, атрактивен външен вид и богат избор от иновативни технологии и допълнително оборудване са в основата на огромния пазарен успех на BMW X5 и BMW X6. Само за три години от въвеждането му на пазара, от първото в света Sport Activity Coupe BMW X6, са продадени над 110 000 броя, като от тях 46 404 са доставени само през 2010 г. Световните продажби на BMW X5 за същия период са 102 178 броя.

С настъпването на пролетта на 2011 г. последователната оптимизация на двата модела, конструирани в завода в Спартанбърг в САЩ продължава. Възможността за избор сред нови допълнителни опции добавени към множеството вече съществуващите, ще направи автомобилите още по-привлекателни. Сред нововъведенията са възможност за монтиране на задна седалка с три места за BMW X6, допълнителни технологии от BMW ConnectedDrive и още по-голямо разнообразие алуминиеви джанти предлагани и за двата модела.

Новият вариант на задна седалка се предлага за всички модели BMW X6, включително BMW X6 M, но с изключение на BMW ActiveHybrid X6. Допълнителното пасажерско място замества отделението за багаж, което е налично при моделите с четири места. Спортното купе с пет места, по желание се предлага с кожена тапицерия Nevada и Exclusive Nappa, както и с кожа BMW Merino Individual по избор сред всички възможни цветове.

Друга новост е управлението на шест-степенната автоматична спортна трансмисия. В бъдеще BMW X6 ще е оборудвано с лост за смяна на предавките на волана, работещ както при автомобилите BMW M: при ръчна смяна на предавките на шест-степенната автоматична спортна скоростна кутия, дясното лостче сменя на по-висока, а лявото – на по-ниска.

От пролетта на 2011 г. BMW X5 и BMW X6 ще се предлагат с разширени функции от BMW ConnectedDrive. Собствениците им ще могат да се възползват от възможностите на специалното нововъведение BMW Apps. То позволява на притежателите на Apple iPhone да останат свързани с Facebook и Twitter докато са в автомобила, както и да слушат радиостанции от цял свят благодарение на функцията Web Radio. В допълнение към предлаганите към момента приложения на BMW ConnectedDrive, ще има възможност за безплатно изтегляне на множество функции и приложения от Apple App Store.

По-големият избор от алуминиеви джанти за BMW X5 и BMW X6 допринася за подобрената динамика на автомобилите при завиване и още по-привлекателния им външен вид. 20-инчовите джанти с Y-образен дизайн и бляскав черен кант са съчетани с предни гуми с размери 275/40 R 20 и задни с размери 315/35 R 20. От пролетта на 2011 г. и в двата модела в дръжките на външните врати ще бъде вградено странично осветление Comfort Access. Освен автоматичното отключване и запалване, това нововъведение осветява ефектно автомобила отстрани веднага след като електронния сензор на Comfort Access разпознае ключа от автомобила в ръцете на водача.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...