BMW представя обновеното BMW X1

Main May 4, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9765 views | no comments

От есента на 2012 г. всестранният талант и най-малък представител на BMW X ще бъде обновен и готов за нови предизвикателства. Моделът ще бъде въведен за пръв път и на пазара в САЩ. Допълнителен потенциал за растеж генерира и производството в Китай.
Предната броня на новия X1 с нова структура и увеличен брой елементи, лакирани в цвета на каросерията, са директна препратка към BMW X- семейството и допринасят за премиум-излъчването на автомобила. Фаровете са с нова форма и LED, акцентираща светлина, светлинни пръстени за LED дневните светлини в комбинация с опционалните ксенонови светлини. Нови са и рамките на фаровете за мъгла. Страничните мигачи са интегрирани във външните огледала, добавени са нови атрактивни предложения за външни цветове и богат избор от алуминиеви джанти.
За новото BMW X1 за пръв път при BMW X модел се предлагат BMW Линии. Характерът на линията Х (BMW X Line) подчертава стабилността и всестранните възможности, а другата линия е Sport.
Гамата от задвижващи агрегати включва три бензинови и пет дизелови двигателя с технология BMW TwinPower Turbo и покрива спектър на мощността между 85 кВт/116 к.с. и 180 кВт/245 к.с. На върха на новото поколение четирицилиндрови дизелови двигатели е агрегатът с мощност 160 кВт/218 к.с. на новото BMW X1 xDrive25d, при който най-новата технология BMW TwinPower Turbo включва и каскадно свръхпълнене.
В зависимост от модела задвижването е или типичното за марката задно или с интелигентното двойно задвижване BMW xDrive. За три от двигателите на новото BMW X1 се предлагат и двата варианта.
Новото BMW X1 предлага богат избор от опционални асистиращи системи и мобилни услуги на BMW ConnectedDrive: асистент за дългите светлини, адаптивни светлини за завой, камера за обратно виждане, автопилот със спирачна функция, достъп до интернет, разширена интеграция на смартфони и музикални плеъри, Real Time Traffic Information и BMW Apps за Webradio, както и достъп до Facebook и Twitter.
Версиите в гамата са BMW X1 xDrive28i, BMW X1 xDrive20i, BMW X1 sDrive20i, BMW X1 sDrive18i, BMW X1 xDrive25d, BMW X1 xDrive20d, BMW X1 sDrive20d, BMW X1 sDrive20d, BMW X1 xDrive18d, BMW X1 sDrive16d.

За повече информация изтеглете прикачените файлове

 
Keywords:   bmw, bmw turbo, bmw x1
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...