BMW с предложения за всички целеви групи

Main September 26, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6260 views | no comments

С представянето си по време на Автомобилен салон Пловдив 2011, BMW Group България и дилърите на BMW от цялата страна показват широкия спектър от предложения за всички целеви групи от BMW, MINI, BMW Motorrad, както и многообразие от технологии и иновации за комфорт и подпомагане на водача. Само дни след световната си премиера на изложението във Франкфурт пред българска публика дебютират новото BMW Серия 1 и BMW Серия 6 Купе. Почти две седмици преди официалното си въвеждане на пазара MINI Coupe е друг акцент в представянето на BMW Group България по време на изложението.
BMW Motorrad участва с два забележителни мотоциклета – суперспортния BMW S 1000 RR и комфротния и динамичен турер BMW К 1600 GT.
На площ от над 400 кв. м посетителите на автосалона могат да видят още BMW X1
xdrive18d, BMW X3 xDrive30d с М спортен пакетт, BMW Серия 5 Туринг xDrive25d , BMW Серия 5 Gran Turismo с М Спортен пакет, BMW Серия 7 xDrive40d, MINI Cooper SD Countryman ALL4.
Специално внимание е отделено на богатите възможности за индивидуализация на
автомобилите, многообразето от оригинални аксесоари BMW и MINI.
По време на Автомобилен салон Пловдив 2011 BMW Fianancial Services предлагат индивидуални решения и експертна информация относно финансирането, лизинга и застраховането на автомобилите BMW и MINI. За сделки, осъществени в рамките на Автомобилен салон Пловдив 2011, са разработени и специални условия за финансиране на нови и употребявани автомобили от двете марки с преференциална лихва и предварително одобрение на място.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...