Hyundai с три премиери на Пловдивския панаир

Main September 26, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5940 views | no comments

Официалният представител на Hyundai за България „Индустриал Комерс“ участва с три нови модела на Международния панаир в Пловдив от 26 септември до 1 октомври. На щанда на корейската марка посетителите ще могат да видят Veloster, Elantra и i40. Премиерата на последния е факт броени дни след световния му дебют на изложението във Франкфурт.
Veloster се отличава с нетрадиционната си конфигурация от 3+1 врати, която осигурява на елегантния, характерен за купе профил функционалността на седан. Задвижването е поверено на двигателя Gamma 1.6 GDI, който осигурява по-нисък разход на гориво и намалени вредни емисии – две много важни характеристики в нашия екологично ориентиран свят.
Elantra е един изцяло нов автомобил, по-луксозен и по-елитарен от предшественика си, благодарение на което е позициониран в сегмент D. Тази кола доставя удоволствие при шофиране и се паркира лесно благодарение на компактните си размери, което я превръща в идеалното решение за придвижване из града. Предлага се с изключително икономичния двигател Gamma 1.6 MPI, куплиран с шестстепенни скоростни кутии.
Създаденият в европейския развоен център на Hyundai в Рюселсхайм, Германия, i40 съчетава красиво балансиран стил с просторен интериор, пъргаво поведение и икономични, но динамични нови задвижващи системи в едно комби, което се откроява на фона на останалите. Освен това автомобилът е оценен с максималния брой точки в краш-тестовете на водещите организации за сертифициране на безопасността в ЕС.
Hyundai Motor Company бе един от шестте официални партньора на ФИФА за организирането на Световното първенство през 2010 година в ЮАР. Сътрудничеството между корейския автомобилостроител и световната футболна централа датира от 1999 година и според последния дългосрочен договор ще продължи поне до 2022-ра.

 
Keywords:   elantra, hyundai, mpi
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...