BRABUS GL паркира в “Кемпински”

Main November 29, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 1085 views | no comments

Изложението Лукс Онли отваря врати за посетители утре.
Цените на поръчковите стрели BRABUS достигат 7-цифрени суми.
Кралица на красотата е най-атрактивният търговец на експото.
Час и половина бяха необходими на организаторите на изложението Лукс Онли, за да вкарат в зала София на хотел "Кемпински най-големия автомобилен експонат – BRABUS GL. Огромният тунингован джип мина на милиметри от касите на вратите, чиито крила бяха специално демонтирани за целта, и гордо паркира под арката с надпис BRABUS Ratola. "Можехме да изложим и много "наточена S-класа, но тя нямаше да влезе по-лесно. Освен това GL e най-новият ни модел и преценихме, че е удачно да го покажем премиерно именно тук - оправдаха се вносителите от Ратола Корпорация.
В суматохата за кратко се появи Мис България Таня Карабелова, която и друг път сме виждали в компанията на "ратолци. Преди време красавицата успешно представи джипа Рекстън, който в последствие стана номер едно по продажби в сегмента на големите всъдеходи. Сега Ратола отново е избрала нея за представянето на BRABUS – заради присъщия й финес и благородство, кореспондиращи с изискаността на марката. И не на последно място – заради искрения й интерес и впечатляващи познания за автомобилите. Таня не е просто красиво допълнение към автомобилния звяр, а компетентен консултант – подчертават колегите й.
Изложението за луксозни стоки и услуги Lux Only отваря врати днес за журналисти и ВИП-гости, а от утре до сряда – за посетители. Това е първото му издание, но подобни прояви има във всички европейски столици. Очакванията на организаторите са Лукс Онли да се превърне в традиционен "коледен базар за богатите. Цените на "стоките - маркови дрехи, очила, бижута, часовници, мебели - изглеждат ограничени само от въображението. Безспорно обаче най-ексклузивният коледен подарък, който човек би могъл да си направи, са автомобилните бижута на световноизвестния автомобилен тунер и автомобилен производител BRABUS. Германската компания предлага индивидуални решения за всички модели на Мерцедес-Бенц, включително малотиражния Мерцедес SLR Макларън, и от нейните услуги се възползват най-състоятелните фенове на трилъчата марка – от руски бизнесмени до арабски шейхове. Гамата на BRABUS включва двигатели с увеличена мощност, елегантно оформени аеродинамични пакети, висококачествени алуминиеви лети джанти, спортно-комфортни окачвания, специално претапициране на интериора на автомобила, различни индивидуални елементи от алуминий, карбон, дърво, както и бизнес оборудване с мултимедийни пакети. Разбира се, всичко е изработено с най-високо качество и тествано от професионалисти.
Реномираното име на BRABUS означава, че всички компоненти, включително мощностните пакети и двигателите с увеличен обем – са покрити от тунинг-гаранцията на BRABUS за период от 3 години или пробег от 100 000 километра. (в България тази гаранция влиза в сила от 1 януари 2007 г. - след рисъединяването на страната към ЕС)
BRABUS е основана през 1977 г. от познатия в България проф. Бодо Бушман. С течение на времето компанията се разви до най-големия независим автомобилен тунинг-майстор в света. Централата на фирмата е в сърцето на Рурската област в Германия в град Ботроп. В нея място са намерили големи изложбени пространства, както и отделенията за разработка и производство на BRABUS. Складът на BRABUS е с площ от 105 000 кв.м. и гарантира бърза доставка на всички BRABUS части навсякъде по света. Същевременно BRABUS е и един от най-ексклузивните автомобилни производители в света: с разрешението на Германската Федерална Агенция за Регистриране на Моторни Превозни Средства компанията произвежда мощни автомобили като BRABUS ROCKET със 730 к.с. и максимална скорост от над 350 км/ч. Този модел наскоро постави рекорд за максимална скорост от 365,7 км/ч в категорията най-бърз седан. Най-бързият роудстър в света и най-бързият всъдеход също носят емблемата на BRABUS: това са BRABUS SV 12 S biturbo roadster със 730 к.с. и BRABUS G V12 Biturbo със 610 к.с.
BRABUS разполага със собствен тестов полигон с отсечки за ускорение, спиране, различни трасета и павиран път, където всички автомобили преминават през най-строги изпитания. Едновременно с това, в различни програми, се изпробват нови варианти на компонентите и цялостно изработените автомобили. Особено значение се отдава на постоянния и строг контрол на качеството на всички продукти. Естествено, компанията BRABUS е сертифицирана по ISO 9001.

Високите стандарти на качество, които характеризират разработките, продуктите и обслужването на BRABUS, са признати от автомобилната индустрия. В рамките на джойнт венчър през 2002 г. бе основана компанията smart-BRABUS. Година по-късно бе отворен специален завод в Ботроп, където се произвежда екслузивна програма от аксесоари за всички модели на Smart. От поточните й линии слизат и топмоделите на Smart-BRABUS.
Екологичността не е останала на заден план. Всички двигатели отговарят на строгите изисквания на нормите Евро 4. Дизеловите агрегати с мощностните пакети BRABUS PowerXtra са хомологирани и оборудвани с филтър за твърди частици.

Днес компанията е представена в над 65 страни в света, сред които вече е и България чрез изключителния дистрибутор Ратола Корпорация.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...