Bugatti държи на традицията

Main December 4, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 3550 views | no comments

Ексклузивният характер на марката Bugatti отново ще бъде потвърдена със скорошното пускане на поредния супер-автомобил, който ще носи познатото от историята на марката име Royale.

Автомобил с това име е правен през 30-е години на миналия век и тогава моделът е бил може би най-разкошният, голям и представителен на пазара. Дължината на колата е била шест и половина метра, а масата й цели 3175 кг. Тогава автомобилът е имал огромен и много масивен 12,7-литров силов агрегат.

Следвайки традицията, на която изключително много се държи в Bugatti, и новата кола със същото име ще бъде не по-малко разкошен и голям от предшественика си. По всяка вероятност в колата ще бъде монтиран двигател W 16, който още не е използван в нито един автомобил от марките на Volkswagen, който е собственик на марката Bugatti в момента. Супер-мощният двигател ще може да ускори големият луксозен автомобил до скорост от 400 км/ч.

Естествено, цената на новия Bugatti Royale също ще е уникална, заради предвидената ограничена бройка на произвежданите автомобила – около един милион евро.

 
Keywords:   bugatti royale, volkswagen
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...