Chevrolet дарява 10 000 евро на SOS Детски селища България

Main December 18, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9410 views | 1 comment

В началото на декември 2012 SOS Детски селища България получи дарение от 10 000 евро от Chevrolet, с което ще бъдат покрити разходите за отопление на децата, за които сдружението се грижи. Така, Chevrolet помага за осигуряване на топлината и уюта в домовете на децата от SOS детските селища. Сумата е част от обявената дарителската програма от общо 110 000 евро в 11 държави от Централна и Източна Европа, между които и България. Програмата спомага за финансирането на дневните нужди на децата.

„През 2013 г. от Chevrolet ще продължи с изненадите, за да зарадваме още повече малчуганите. Планираме спортно състезание и още съвместни инициативи и събития“, сподели Христо Барев, директор на Търговското представителство на Chevrolet България.

Продължаването на партньорството беше обявено в последните дни на август, когато Chevrolet Central and Eastern Europe покани деца и млади хора от SOS Детски селища от 11-те включени страни на тридневен летен лагер на брега на Оратия в Хърватска.

Българското сдружение беше представено от Доника от SOS Детско селище Дрен, за която дните на слънчев плаж, водни спортове и нови приятелства ще останат незабравими. Именно тoгава бе обявена дарителската програма за региона.

Сътрудничеството с автомобилната компания започна през 2011, когато за 100 годишнината на Chevrolet в рамките на програмата Chevrolet Wheels for Kids бяха дарени 103 автомобила на SOS Детски селища в различни места в Европа, Монголия, Израел, Узбекистан, Южна Африка и Лесото. Тези автомобили помогнаха на семействата в над 80 SOS детски селища, където мобилността е от голяма важност за подкрепата им.

През 2011 г. SOS Детски селища България също получи от рожденика Chevrolet щедър подарък – 3 автомобила, които децата, техните SOS родители и подкрепящите ги специалисти ползват за всекидневните си нужди от придвижване.





 
 

 
 

Comments

 
Gravatar photo
domain, (over 11 years ago)
testing fucking testing.
+0

Positive: 0
Negative: 0


 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...